Kim Larsen kopi

1…2…3…SPIL… Og det gør de! Drengene fra GASOGLIM er “specialister” udi videreformidling af Kim Larsens fantastiske sangskat, og de gør det med en kæmpe ære og kærlighed til nationalskjaldens unikke sangskrivertalent.

GASOGLIM fyrer op under det enorme Kim Larsen’ske bagkatalog og leverer sangene med en autencitet som ville ha’ give den danske nationalskjald “himself” lyst til at knappe en bajer op og synge med. Og til koncerten kommer du naturligvis omkring nogle af danskernes absolut største syng-med-favoritter.

Men det er ikke det hele…

Som den bærende kraft i 70’ernes største danske rockorkester kommer GASOGLIM naturligvis også godt omkring Kim Larsens tid i Gasolin’ og klassikerne fra den æra. Og der stilles statsgaranti for at ingen kan stå stille og alle kan synge med!

GASOGLIM skyder en FEST igang fra de første toner af »Strengelegen« og spiller det ligeså upoleret og upræcist som da det blev skrevet tilbage i 70’erne. Endda med en indlevelse og spilleglæde der er nærmest skræmmende tæt på originalerne.

Og publikum skråler med på den ene syng-med-sang efter den anden og går i øvrigt meget sjældent hjem fra en koncert uden rust på stemmen, et smil på læben og med kommentaren “MamaMia” det var godt – noget af “det bedste til mig og mine venner”!

» Book Kim Larsen kopi her

» Se hvad der kan komme på playlisten til din fest