Gasolin’ kopi


Ingen kan stå stille og alle kan synge med! GASOGLIM tager Gasolin’s mange klassikere under kærlig behandling og skyder en FEST igang fra de første toner af »Strengelegen«.

Numrene udføres ligeså upoleret og upræcist som da det blev skrevet tilbage i 70’erne – endda med en indlevelse og spilleglæde der er skræmmende tæt på originalerne.

Ved koncerten kommer du selvfølgelig omkring mange af de velkendte syng-med-hits, men kan også få berøring med mindre kendte Gasolin’ sange. Men det er ikke det hele…

Ud over tiden med Gasolin’ har Kim Larsen cementeret sig fast danskernes erindring – store som små… Unge som gamle…

Derfor indeholder en koncert med GASOGLIM selvfølgelig også en sand perlerække af syng-med fra Kim Larsens fantastiske solokarriere, og de udfører numrene med en enorm kærlighed og sætter en ære i at levere sangene med så stor autencitet at den danske nationalskjald “himself” måske kunne have haft lyst til at knappe en bajer op og synge med.

Publikum skråler med fra start til slut og går i øvrigt meget sjældent hjem fra en koncert uden rust på stemmen, et smil på læben og med kommentaren “MamaMia” det var godt – noget af “det bedste til mig og mine venner”!

» Læs om GASOGLIM-drengene her

» Se video af GASOGLIM her
» Se hvad der kan komme på playlisten til din fest
» Book GASOLIN kopi bandet her